Tuna v olivnem olju 3x80g

5,99 

Tuna v olivnem olju 3×80 g

Ker se uporablja meso Rumenoplavutega  tuna 100% iz ulova v Atlantskem oceanu-sveže obdelana in vložena.

Odlična rešitev za hitro kosilo ali večerjo, ki ni zahtevna, a je še vedno bogatega okusa in nasitna. Odličen protagonist čudovitih solat skozi vse leto ali ob kuhani zelenjavi, kot so krompir, stročji fižol ali cvetača.PINNA GIALLA iz ulova v Atlantskem oceanu.

Ni na zalogi

Šifra: COMTUOLOL3X80 Kategoriji: ,

tuna v olivnem olju koščki

Olivno oljea – Rumenoplavuti tun

Zakaj Tuno Vicente Marino?

Ker se uporablja meso Rumenoplavutega  tuna 100% iz ulova v Atlantskem oceanu-sveže obdelana in vložena.

Odlična rešitev za hitro kosilo ali večerjo, ki ni zahtevna, a je še vedno bogatega okusa in nasitna. Odličen protagonist čudovitih solat skozi vse leto ali ob kuhani zelenjavi, kot so krompir, stročji fižol ali cvetača.

PINNA GIALLA TUNA se lovi z ribiško palico (brez vlečnih mrež, ki lahko poškodujejo druge vrste rib) na enem najbolj znanih morskih območij (takoj za Sredozemskim morjem).

V Kantabrijskem morju, na območju ob baskovski obali severne Španije, znotraj Biskajskega zaliva, predeluje pa jo podjetje Vicente Marino, ki je v tem sektorju vrhunsko in se že tri generacije ukvarja izključno s to dejavnostjo.

Osnovne značilnosti so surovina z izjemno kakovostno in hranilno vrednostjo, preprosta predelava samo s kuhanjem v pari ter dodajanje morske soli in vrhunskega oljčnega olja.

Sestavine: Tuna (Thunnus albacares), olivno olje, sol

Bruto teža:3x 80 g

Neto teža: 3x 52 g

Vicente Marino uporablja samo sveže meso tune iz ulova v Atlantskem oceanu.